Foredrag

At stå ved sig selv er vigtigt - og kan være lettere sagt end gjort!

At stå ved sig selv - det vil vi nok alle gerne kunne – men hvad vil det egentlig sige? …og hvad kræver det af os? Det er et par af spørgsmålene, jeg tager op i foredraget.

Almindeligvis benytter vi udtrykket ”at stå ved sig selv” som en opfordring til at tage sig sammen og finde modet til at udvise ærlighed – altså en slags moralsk opfordring til andre eller til os selv. 

I mit oplæg kigger vi lidt nærmere på, hvad det egentlig er for noget – det der med ”at stå ved sig selv”, og jeg går lidt i dybden med, hvad det er, vi gør, når vi gør det!
Jeg fortæller også om, at når vi søger at stå ved os selv, så involverer det vores forhold til os selv. Vi kigger på den kæmpe betydning, det har for os, hvilket forhold vi har til os selv. 

Som tilhører bliver du opmærksom på visdommen, som ligger indlejret i det gamle udtryk ”at stå ved sig selv”, og du bliver klar over, at det IKKE er noget, vi kan præstere.
Du bliver også mindet om, hvor stor betydning forholdet til os selv har i alle mulige sammenhænge – både i arbejdslivet og livet i øvrigt.
Og så får du inspiration til at arbejde med at stå ved dig selv.

 

Regioner
Hele landet