Foredrag

Åh nej, jeg er virkelig "på herrens mark"!

Når vi i arbejdslivet eller i livet i øvrigt engang imellem lander et svært og ensomt sted, hvor vi ikke ved, hvad vi skal gøre og kommer i dyb tvivl, benytter vi ofte det gamle udtryk: ”Åh nej, jeg er virkelig på herrens mark…!” Vi betragter det umiddelbart som et mørkt og negativt sted – et sted ingen af os ønsker at være. Men prøv så lige at genhøre to andre gamle udtryk – nemlig: ”Det, der ikke slår dig ihjel, gør dig stærkere!” og ”Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget!” I mit arbejde møder jeg igen og igen eksempler på den livsbekræftende sandhed, at det ”at være på herrens mark” ikke kun er skidt men også ”godt for noget”, og at det kan gøre dig stærkere.

I mit foredrag kigger vi nærmere på, hvad det reelt – i virkeligheden – er, det der med at føle sig ”på herrens mark”. Vi ser, at det både er krævende og samtidig fyldt med muligheder. Jeg fortæller eksempler fra min praksis og giver råd til, hvordan vi kan få stor gavn af for en tid at være "på herrens mark"!

Det får du med dig fra foredraget:

1) Viden om hvorfor det på én gang er svært og samtidig forbundet med nye muligheder at  "være på herrens mark".

2) At tvivl er en overset og vigtig ressource – ikke mindst i forbindelse med beslutninger.

3) Inspiration til hvordan du kan håndtere at være "på herrens mark".

”Jesper fortæller med nærvær og en ro, som man sjældent oplever ved et foredrag. Jeg følte mig i gode hænder og fik sat nye tanker i gang om det ’puslespil’, som udfordringer er – hvordan vi skiller ad og samler for at skabe sammenhæng. Det er tydeligt, at Jesper er en erfaren terapeut eksempelvis når han fortæller om mulighederne for at blive klogere af kriser. Det er værdifuld inspiration, der taler til både hovedet og hjertet.”

– Kirsten Husum, kommunikationsrådgiver

Regioner
Hele landet