Stig Colbjørn Nielsen

Forfatter & Foredragsholder - "Blækhuset," Agersø

Foredrag

Læsermøde - med skønlitteratur som kunst

Skønlitteratur er kunst!

Som forfatter har jeg en lang række både skøn- & faglitterære værker bag mig; men er også afvist af Dansk Forfatterforening! Jeg er nemlig også forfatteren, der har provokeret bogbloggere og anmeldere med mine åbenbart anderledes opfattelser af kunst og litteratur. Lad os mødes - gerne med udgangspunkt i en eller flere af mine bøger. Så tager vi en god debat om det.

Vi kommer tæt på skønlitteratur som kunst, når jeg fortæller om det at være forfatter, om rå kunst i litteraturen og de hyggelige anekdoter fra tilfældige møder med egne læsere gennem tiden. Jeg fortæller også om, hvordan selve skriveprocessen er for mig. Undervejs læser jeg også op fra egne værker – gerne efter særlige ønsker eller tema. Vi tager os også tid til en diskussion eller debat om skønlitteratur som kunst.

Værd at vide!

Forfatteren kan også lægge et tema baseret på egne værker – fx kan vi følge en hovedperson i Roms gader og stræder, mødet med Mafiaen etc., eller måske erotik & sex i skønlitteraturen, som den folder sig ud forfatterens egne romaner og lyrik; men andre temaer med udgangspunkt i forfatterens egne bøger kan også aftales.

Regioner
Hele landet