Stig Colbjørn Nielsen

Forfatter & Foredragsholder - "Blækhuset," Agersø

Foredrag

Agersø - en forfatter og hans ø!

Kom! - Lad os mødes på Agersø, tag en dag ud af kalenderen og fordyb jer i mødet med en af Danmarks 27 småøer.

Jeg tager imod ved færgen på Stigsnæs Havn, og så følges vi ad over Agersøsund på en af Danmarks smukkeste overfarter. Undervejs sænkes skuldrene helt automatisk, og øens ro kommer jer i møde. Det er en fornemmelse, som er svær at definere, og det er netop det Agersø-følelsen er: Ubeskrivelig - Usammenlignelig - Uforglemmelig!

Vi tager os god tid til dagens program, som er sammensat af en fortællende spadseretur gennem den idylliske Agersø By, guided tur i og omkring Agersø Kirke, besøg i den hollandske gallerimølle, besøg i et af de to lokale museer og på brandstationen. Undervejs bliver Danmarkshistorien spejlet i provinsen, lokale traditioner, kulturlivet med forfattere & billedkunstnere og gamle skrøner & fortællinger bliver levendegjort, og ø-livets glæder og udfordringer bliver gennemgået.

Om eftermiddagen er traktorbussen reserveret til en tur for os, så også de store vidder og åbne landskaber, havet og vejret bliver oplevet. Undervejs bliver der fortællende stop ved kystbatteriet fra Napoleonskrigenes tid. Tilbage på havnen bliver der tid til besøg i saltvandsakvariet (kun sommeråbent!).

Som tilkøb til dagens arrangement kan det anbefales, at vi fx aftaler frokost på en af øens spisesteder og eventuelt kaffe & kage på kroen.

Minimum 12 & maximum 25 deltagere

Inkluderet i prisen er: Fortællende guide/oplægsholder hele dagen, lokale entréer, traktorbustur 

 

Regioner
Hele landet