Johannes Konstantin Neergaard

Spillestedsleder, kommunikationskonsulent og foredragsholder

Foredrag

Nyt og gammelt fra Højskolesangbogen

Det er NU, den nye Højskolesangbog skal i sving...

En lidt anderledes og meget inspirerende sangaften med Johannes Konstantin Neergaard. Med kendte og elskede schlagere, lystige viser, gode klassikere OG nogle af de helt nye.

Undervejs skal forsamlingen op at stå til både svingende poptoner og klassiske fællessangshits. Der er garanti for smittende humør, når publikum både sættes på sangtekniske prøver og får serveret tankevækkende overvejelser om kulturforskelle i dagens kulturelle Danmark.

Står vores tradition for at synge sange sammen til at redde? Efter denne aften tager man ja-hatten på igen!

“Det skal opleves.”

“TUSIND tak for det, Johannes. Du kom, du så og du sejrede. Så enkelt var det.”

> Flere anbefalinger her.

Johannes Konstantin Neergaard har som underviser i musik og kommunikation (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) og musikkonsulent i Mogens Dahl Koncertsal holdt talrige workshops og foredrag om og med musik.

Som bestyrelsesmedlem og komponist i foreningen Forum for Rytme I Kirken har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske salmeskrivermiljø.

Han har desuden selv sat melodi til et stort antal nye salmer og højskolesange i et tonesprog, der er helt sit eget - heriblandt to i den nyeste højskolesangbog.

Regioner
Hele landet