Johannes Konstantin Neergaard

Spillestedsleder, kommunikationskonsulent og foredragsholder

Foredrag

Musikken & Samtalekunsten

En musikalsk samtale forebygger frygt og fjendskab!
 

God musik minder os om, at kommunikation ikke altid behøver at være ja, ja eller nej, nej. Poesi, kunst og musik taler et meget åbent sprog, som alligevel kan ramme særdeles præcist - dybt i hjertet. Også det kunstneriske og religiøse sprog rummer imidlertid farer for fastlåst dogmatik, hvis tonesproget bliver slidt og klichéerne blokerer for samtalen.

Johannes Konstantin Neergaard, som til daglig arbejder med kommunikation for nogle af de store koncerthuse i Danmark, mener, vi kan lade os inspirere af musikkens verden i vores samtaler med hinanden. Det folkelige og vedkommende foredrag handler både om musik, sprog og samtale. Med underholdende lydeksempler, fællessang og spørgsmål til debat giver foredragsholderen sine bud på, hvad en musikalsk indfaldsvinkel betyder for vellykket kommunikation.

... et sprudlende festfyrværkeri fra først til sidst! ... dejligt at blive udfordret ... Johannes forstod at fastholde og aktivere deltagerne. ... Johannes lyser langt væk af engagement og ikke mindst af musikalitet

> Flere anbefalinger her.

 

Johannes Konstantin Neergaard er spillestedsleder på Kedelhuset i Silkeborg, og er desuden ophavsmand til en lang række melodier til sange og salmer - senest med bidrag til den 19. udgave af højskolesangbogen.

Som mangeårig foredragsholder, skribent og underviser (Silkeborg Højskole, VIA University College mm.) har han været med til at sætte dagsordenen for en stor mængde debatter, korstævner og komponisttræf i det danske sang- og salmeskrivermiljø.

 

Regioner
Hele landet