Annette Herbst

Cand. Pæd.

Foredrag

Til Højbords med kongerækken

Til Højbords med Kongerækken

Et imponerende show om og med udvalgte danske middelalder konger og dronninger fra 1100 - 1536. Vi starter med Knud D. Hellige og slutter med Chr 3.

Arrangementet veksler imellem gode beretninger om de kongeliges liv og deres eftermæle. Efter de kongeliges entre, sætter de sig ved et veldækket taffelbord som er dækket så det passer til den enkeltes regeringsperiode.

Alle de viste dragter er fremstillet på Historicums systue med udgangspunkt i malerier eller skulpturer.

Dragterne vises frem på modeller der stiller sig til rådighed.

Ang. Modeller: Arrangøren anskaffer 10- 15 personer der har interesse i at deltage, hvis dette ikke er muligt kan dragterne vises frem på giner.

Annette Herbst fra Historicum, står for den fortællende del. Historicum er en virksomhed, som arbejder med historisk formidling og er b.la. kendt fra DR tv-serien "Historien om Danmark" Om Historicum

Arrangementet kan med fordel kombineres med servering af historiske kager, og egner sig både til sognegårde, kirker, kulturhuse, biblioteker og lig. steder eller telt (aftales nærmere).

Der er mulighed for at bestille historiske kager og drikke, som i sig selv indeholder spændende beretninger og tilmed smager godt, mod betaling.

Pris. 6000 kr. + transport.

Regioner
Hele landet