Kurt Johansen

Generalsekretær

Foredrag

Fra traktorfører til tv-direktør i Mellemøsten

En personlig historie om opvækst på heden til elleve år i Toldvæsenet, fjorten spændende år i Mission Afrika og mange år med at opbygge en  stor støttekreds i hele Europa og Asien for den arabisk tv-station SAT-7. Undervejs vil der blive fortalte om mennesker, som jeg traf på vejen. 

Som påskønnelse af mit arbejde i SAT-7 fik jeg i 2020 tildelt Bibelselskabets pris. 

Anbefaling:  

Kurt Johansen holdt i Søften Sognegård et spændende og tankevækkende foredrag om forholdene for SAT7 i Mellemøsten. Kurt har haft et spændende og foranderligt liv, som han kom ind på, men for mig var det indsigten i den faktiske situation i Mellemøsten, der var spændende. Ikke mindst at høre om mediesituationen for en kristen satellitkanal i Mellemøsten var spændende at høre. Kurt havde en venlig og humoristisk tilgang til emnet, så vi kunne gå beriget og i godt humør fra en spændende fortælling. Poul Tang, FOF Favrskov

 

Kurt Johansen er en fremragende formidler, som på en både levende og underholdende måde øser af sin omfattende viden om forholdene i Mellemøsten og om den kristne tv-kanal i området.

Vi havde hyret Kurt Johansen til et foredrag på 45 minutter, men undervejs fandt vi ud af, at der var stof til adskillige foredrag, som vi også gerne vil høre.

De emner, som Kurt Johansen har viden om, spænder vidt, og man får et rigtigt godt indblik i både den historiske udvikling i området, forholdene for det kristne mindretal og filosofien og arbejdsmåden for den kristen TV- kanal.

Vi kan varmt anbefale Kurt Johansen som foredragsholder.

Anna Marie Illum

Rotary Vitus Bering, Horsens

Regioner
Hele landet