Kurt Johansen

Generalsekretær

Foredrag

Forfulgte kristne, hvad er op og hvad er ned

Med udgangspunkt med mine mange personlige møder med forfulgte og diskriminerede kristne vil jeg give et indblik i situationen for det kristne mindretal i Mellemøsten, Tyrkiet og Iran - og pege på hvordan vi kan hjælpe vore medkristne i en problemfyldt region.

Udtalelse: 

Kurt Johansen holdt i Søften Sognegård et spændende og tankevækkende foredrag om forholdene for SAT7 i Mellemøsten. Kurt har haft et spændende og foranderligt liv, som han kom ind på, men for mig var det indsigten i den faktiske situation i Mellemøsten, der var spændende. Ikke mindst at høre om mediesituationen for en kristen satellitkanal i Mellemøsten var spændende at høre. Kurt havde en venlig og humoristisk tilgang til emnet, så vi kunne gå beriget og i godt humør fra en spændende fortælling. Poul Tang, FOF Favrskov

 

Kurt Johansen er en fremragende formidler, som på en både levende og underholdende måde øser af sin omfattende viden om forholdene i Mellemøsten og om den kristne tv-kanal i området.

Vi havde hyret Kurt Johansen til et foredrag på 45 minutter, men undervejs fandt vi ud af, at der var stof til adskillige foredrag, som vi også gerne vil høre.

De emner, som Kurt Johansen har viden om, spænder vidt, og man får et rigtigt godt indblik i både den historiske udvikling i området, forholdene for det kristne mindretal og filosofien og arbejdsmåden for den kristen TV- kanal.

Vi kan varmt anbefale Kurt Johansen som foredragsholder.

Anna Marie Illum

Rotary Vitus Bering, Horsens

 

Regioner
Hele landet