Kurt Johansen

Generalsekretær

Jeg er oprindeligt uddannet i Toldvæsenet, og blev i 1986 ansat som økonomichef i Sudanmissionen/Mission Afrika. Siden 2001 har jeg været direktør for den mellemøstlige tv-station SAT-7 med ansvar for Europa og Asien. Jeg har i mange år været engageret både i FDF og KFUM&KFUK samt været formand og næstformand i menighedsråd i elleve år. I

2020 modtog jeg Bibelselskabets hæderspris "for utrættelig arbejde for forfulgte kristne og for udbredelse af bibelen i vanskeligt tilgængelige områder". Har holdt hundredevis af foredrag og bliver betegnet som "kompetent, pædagogisk og humørfyldt"

Udtalelse

Kurt Johansen holdt i Søften Sognegård et spændende og tankevækkende foredrag om forholdene for SAT7 i Mellemøsten. Kurt har haft et spændende og foranderligt liv, som han kom ind på, men for mig var det indsigten i den faktiske situation i Mellemøsten, der var spændende. Ikke mindst at høre om mediesituationen for en kristen satellitkanal i Mellemøsten var spændende at høre. Kurt havde en venlig og humoristisk tilgang til emnet, så vi kunne gå beriget og i godt humør fra en spændende fortælling.

Poul Tang, FOF Favrskov