Thomas Gudbergsen og Merete Laursen

Sygehuspræst og sanger og pianist

Thomas: Sygehuspræst på Holbæk Sygehus. Merete: Tidl. professionel operasanger og pianist. Nu kirkemusiker og organist på fuld tid.

Merete Laursen og Thomas Gudbergsen har arbejdet sammen flere år på forskellige projekter, og som henholdsvis operasanger og sygehuspræst tror de begge to på ordenes og musikkens samklangsskabende kraft. Det er med det afsæt, at de ønsker at lede tilhørerne igennem de forskellige temaer.

Thomas Gudbergsen: Sygehuspræst på Holbæk Sygehus og sognepræst ved kirkerne på Tusenæs. Præst på Psykiatrisygehuset i Slagelse. Tidl. sognepræst i Brøndbyøster og fængselspræst i Vestre Fængsel på løntilskud. Har en mastergrad i sjælesorg og en forskningsmaster i bibelstudier fra England.

Merete Laursen: Uddannet i klassisk sang fra Musikkonservatoriet i Århus. Synger i DR-koncertkoret, Den Jyske Operas Kor, Det Kongelige Operakor, og på Det Ny Teater i København. Freelance sanger og pianist

Booking: Merete på e-mail: mezzopranen@yahoo.dk eller tlf.: 2674 1709 | Thomas på e-mail: tgu@km.dk eller tlf.: 5198 9402