Arne Naamansen

Formidler, forfatter & fortæller. Cand. phil. i arkæologi og Canada-studier.

Foredrag

Verden har brug for mere CANADA

Mangler du et ONLINE eller ALMINDELIGT foredrag til din forening, så har du her muligheden for at kommer i godt selskab med Canada. 

Du kommer med på en tur tværs over Canada, gennem landets ti provinser fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet i vest. Du lærer om Canadas forskelligheder. Om landskaber, natur, dyr og kultur.

Hvad er mest canadisk og hvad har hotelkæden Radisson og Canada til fælles? Du hører om elgenes paradis, verdens største tidevandsforskel, om Peter Plys’ forbindelse til Canada, om New Denmark, hvorfor Canada kun deltager i FN-ledede missioner, ligesom du kommer med en tur ad verdens smukkeste landevej i Rocky Mountains samt hører om betydningen af totempælene. Det og meget mere kommer vi forbi.

Fortællingen tværs over Canada ledsages af flotte billeder. Der er også mulighed for at stille spørgsmål undervejs og til sidst. 

Efter foredraget er du lidt klogere på verdens næststørste land, og hvorfor vi har brug for mere Canada.

Foredraget kan holdes formiddag, eftermiddag eller aften.

Det praktiske ved almindeligt foredrag

2 timers foredrag inkl. pause.

Pris for foredrag kr. 4.000 + kørsel.

Det praktiske ved online webinar

75 min. online webinar 

Pris for webinar inkl. streaming kr. 2.500.  

Foregår online. I foredraget er inkluderet super god streaming, hvor du får et link, og så er du med. Op til 99 skærme/personer (e-mails) kan deltage. Ring og hør nærmere.

Regioner
Hele landet