Arne Naamansen

Formidler, forfatter & fortæller. Cand. phil. i arkæologi og Canada-studier.

Foredrag

Alene i Canada

Arne tog orlov fra et travlt arbejdsliv og et kærligt familieliv med kone og to teenagere. Han søgte ensomheden på en tur tværs over Canada. Fra Atlanterhavet til Stillehavet. Fra de store ferskvandssøer i syd til Ishavet i nord.
Det blev til mange oplevelser, og nye steder blev føjet til besøgslisten. Canadas yderste grænser blev besøgt, og det blev til et utal af snakke med de imødekommende canadiere.
Til foredraget, der er ledsaget af masser af billeder, kommer du med på 94 dages odyssé og en 30.610 km spændende, oplevelsesrig og underholdende rejse gennem ti canadiske provinser, tre territorier og en afstikker til Alaska (USA) over en noget speciel grænse. Arne kørte bil og autocamper, var med bus og tog samt vandrede, red og sejlede kano.
Det var en tur, hvor mange grænser blev prøvet af, og livet blev sat i perspektiv. Selvom det langt fra var Arnes første tur til Canada, så kom han hjem med et nyt syn på Canada og med nye ideer til, hvordan den sidste del af hans liv skal udfolde sig. Han tog efter næsten 40 år på arbejdsmarkedet nogle dramatiske beslutninger, så han nu kan bruge endnu mere tid på at udforske sit elskede Canada.
Arne: ”Jeg vil hellere prøve og fortryde, end fortryde at jeg ikke prøvede”.

Regioner
Hele landet