Bertel Abildgaard

Entertainer, musiker, foredragsholder

Foredrag

KONCERT-FOREDRAG OM HUMOR

Humor i hverdagen.

Et syng med foredrag – om humor i hverdagen og om at Janteloven ikke skal tro den er noget. Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj, er ude med et syng med foredrag om humor i dagligdagen, tilsat komik og musik.

For Bertel er humor noget af det vigtigste i livet, selv når vi bliver udfordret eller får problemer på halsen.

Han bruger gerne løs af den dansk sangskat lige fra lige fra Højskolesangbogen til Kim Larsen og til egne sjove sange. Måske kan der også dukke noget Beatles op, for han målretter altid efter deltagerne og arrangørens ønsker.

Sagt om Bertel: "….alle måtte lynhurtigt overgive sig til denne totalt empatiske entertainer, og folk brød ind imellem simpelthen sammen, hikstede, så at sige, af grin, så lommetørklæderne måtte i brug og vejret trækkes ekstra dybt for at få det igen— jo— det var en optræden som var værd at skrive hjem om". Anna Tinggaard

Emil Andresen "….hold da op hvor er du sjov, og så kan du synge og spiller på guitar helt ustyrligt godt. Samtidig med det fik noget med hjem vi kan bruge og leve længe på, fantastisk underholdende."

Foredrag kan tilpasses fra 20 min til 2 timer og i en eller to afdelinger. Praktisk: Medbringer selv nødvendigt udstyr. Se mere på www.komikmusik.dk

Emner: Humor Musik

Regioner
Hovedstaden, Sjælland, Midtjylland, Syddanmark