Bertel Abildgaard

Entertainer, musiker, foredragsholder

Er entertainer, musiker, tekstforfatter, komponist i mange shows, revyer, TV, radio og film. Lever som entertainer og optræder til firmafester, offentlige institutioner og som foredragsholder. Blev landskendt i 80'erne i det legendariske 5xKaj som Guitarkaj. Alle foredrag kan tilpasses fra 20 min til 1 time og 30 minutter, og i en eller to afdelinger. Praktisk: Medbringer selv nødvendigt udstyr

Mit CV i den meget korte version ser sådan ud: Jeg har de seneste år været mest været beskæftiget med at være entertainer til firmaarrangementer: COWI, Shell, Regeringen, Lego, Danske Bank, faglige foreninger FOA, LO mm. Leder og skuespiller i Helsingør Revyen, tovholder og underviser på DPAs - (Danske Poplærautorer) sangskriveruge i Lundgaard Studios. Har i den forbindelse været producer, musiker mm. på de nyskrevne sange.

Derudover arrangeret 4 på Stribe-koncerter for sangskrivere i DPA i en årrække.

Jeg har været leder, instruktør, komponist, tekstforfatter i 5xKaj og 2xKaj som storhittede med, Alle Børnene og Kylling i Karry og har i kaj-sammenhænge udgivet en masse CD’ere, samt egne produktioner. Seneste i 2015 med solo CD “Gyngende Grund “ Shows: Monrad og Rislund(den internationale afdeling), Annette Heick til firmafester og de udsendt danske soldater i Bosnien, Kosovo, Afghanistan, Sudan, Eritrea, Ib Grønbech i Hurup.

Ankermand og skuespiller i disse revyer: Græsted Revy, Koldning Sommer Revy, Kerteminde Revyen. Skuespiller i Nyk. F Revyen med Grethe Sønck, Hilda og Keld Heick, Jan Schou, Susanne Breuning, Kirsten Siigaard og Henrik Krogsgaard. Hurup Revy med André og Arne Lundemann. Haft sit eget band i 80’erne: Guitarkaj og de Åndsvage Heste, hvor Guitarkaj spillede Neil Young på bla. festivaler. Acoustic beatles sammen med Henning Olsen (Rubber Band) Teater og film. 

Medinstruktør og skuespiller hos Bent Mejding i forestillingen “Room Service” sammen med Lisbet Dahl og Claus Ryskjær,

 

Kontakt: bertelabildgaard@gmail.com . (c) Artifex IVS CVR 39356074 Website: www.komikmusik.dk Mail: bertelabildgaard@gmail.com