Søren Hermansen

Forhenværende sognepræst

Foredrag

4 år på Herrens Veje

4 år på ”Herrens Veje” – om en DR-TV-serie om tro. ”Herrens veje” er en Tv-serie om danskerne og deres tro. Den foregår i Folkekirken og i det moderne danske samfund, hvor forskellige trosopfattelser hvirvler sig ind i hinanden. Hovedpersonen er provst. Han har to sønner, der begge skulle have trådt videre i familiepræsteskoene, men tilværelsens hjuldrejer.

Det er ikke bare en serie om tro, men det er også et menneskeligt drama, der når ned i de dybeste lag af menneskelivet. Serien har vundet en del priser bl.a. som Bedste Tv-serie2017 i Danmark. Endvidere fik Lars Mikkelsen i efteråret 2018 den fornemmestepris, en Emmy, en Tv-serie kan få. Han fik den for sin præstation som provst Johannes Krogh. 

Sognepræst Søren Hermansen var med som hovedkonsulent for serien. Det var et arbejde, der tog sin begyndelse i foråret 2015   Det bestod i at være den præstelige sparringspartner for forfatterteamet med Adam Price i spidsen. Desuden havde Søren Hermansen et samarbejde med skuespillerne Lars Mikkelsen og Ann Leonora Jørgensen, der spillede hovedkaraktererne iserien. Vi skal høre om processen og se klip fra serien.

Regioner
Hele landet