Dorte Blegind

Foredragsholder og fortæller

At deltage i et foredrag med mig skal være både lærerigt og sjovt. Som selvstændig ledelseskonsulent er jeg en dreven formidler, der elsker at fortælle og inddrage mit publikum. Det bedste som foredragsholder er at komme rundt i landet og tale med de mange engagerede mennesker, jeg møder. Jeg sætter gerne tid af til at deltage i både kaffe og snak før og efter foredraget.

Mine foredrag afspejler mine mange interesser – specielt Englands historie i perioden omkring Tudor-kongen Henrik VIII står mit hjerte nært. Desuden elsker jeg krimier - Agatha Christie i særdeleshed! Naturen, vandring og kunsten at opleve livet fuldt nu og her optager mig også meget.

Jeg holder foredrag hos kirker, biblioteker, pensionistforeninger, Ældre Sagen og mange andre. Senest har jeg besøgt Grønholdt Præstegaard, Ganløse Pensionistforening, Ældre Sagen Rødovre, Haslev Bibliotek og Sønderborg Bibliotek,

Du er velkommen til at kontakte mig – jeg tilpasser gerne mine foredrag i indhold og længde, så de passer præcis til dit publikum. Honorar efter aftale og kørsel efter statens takster.