Edis Adilovic

Blind Mand i Caminoland

Foredrag

Blind mand i Caminoland

Gruset knaser under mine fødder, mens jeg tager de første skridt på Camino Frances, en vandrerute på 800 km. En knuende frygt fylder min mave, men et håb og en drøm driver mig fremad.

Hej, jeg hedder Edis. Jeg ser ikke verden omkring mig, for jeg er helt blind. Men med min trofaste blindestok ved min side, guidet af lyden fra min telefon og drevet af en indre styrke, har jeg gennemført en rejse, som mange ikke engang kan forestille sig.

Tag med mig igennem de udfordrende Pyrenæer, mærk den dybe stilhed og den tykke tåge, der omfavner stierne. Lyt til de gregorianske munkes beroligende sang, der ekkoer gennem klostrene. Føl den knugende frygt, der griber mig, når jeg tror, jeg er gået forkert, og den boblende glæde ved at ankomme til den rigtige destination. Oplev begejstringen ved at dele historier med andre vandrere, når natten falder på i de forskellige byer.

Dette er ikke bare en historie om min blindhed. Dette er en fortælling om, hvordan samarbejde skaber succes, hvordan teknologi giver muligheder, og hvordan udfordringer kan overvindes.

kontaktoplysninger: tlf. 22537479

edis@blindmandicaminoland.dk

Regioner
Hele landet