Pia Elers

Journalist, forfatter

Foredrag

18 missiler der ændrede min verden

Glæd jer til et foredrag, der handler om at tage livtag med tilværelsen og turde springe ud på de 10.000 favne. Det er historien om de syv vilde år på Tvind, hvor vi knoklede løs i håbet om at gøre verden til et bedre sted at være. Da jeg mente, at Tvind udviklede sig i en forkert retning, besluttede jeg mig for at forlade fællesskabet. 

Derefter foretog jeg en kvantespring, da jeg stod til søs. Det blev til henved 10 år i handelsflåden, hvor jeg startede som stewardesse og endte som officer med papirer som udvidet maskinmester i baglommen. Men i 1988 fik 18 missiler i Persergolfen sat en brat stopper for min videre maritime karriere.

Jeg foretog derefter et markant sporskifte og blev journalist. De første 16 år som reporter på TV2 og siden 2009 bosat i Kina som korrespondent for diverse medier – p.t. Kristeligt Dagblad.

Jeg kan love jer én ting – historien om mit liv er helt sikkert ikke kedelig og vil i øvrigt være krydret med sang og musik. For udover at være forfatter og journalist er jeg også en ret habil musiker og sanger.

 

Regioner
Hele landet