Tina M.-L. Campbell

Fremtidsforsker, forfatter, debattør

Kom med på en inspirerende rejse ind i fremtiden! Som fremtidsforsker er det Tinas mission at skabe motivation og perspektiv med konkrete redskaber til dit eget liv og arbejde.

Emnerne kunne være:

  1. Bevar troen i modgang
  2. Fra selvhad til selvkærlighed
  3. Sådan gør du en forskel for en udsat!
  4. Styrk glæden!
  5. Arbejdsglæde og social bæredygtighed i menighedsråd og medarbejderfællesskaber

 

Tina M.-L. Campbell er ikke blot en foredragsholder og coach, men også en passioneret forfatter af 13 redskabsbøger, der hjælper dig med at navigere i den hastigt udviklende verden. Hendes foredrag er præget af hendes egen livshistorie, hvor hun har stået over for udfordringer som gigt siden en tidlig alder (hvilket gør, at hun bruger el-kørestol indimellem), vold og druk i barndomshjemmet samt kampen mod livstruende AIDS som 27-årig.

Disse erfaringer har givet hende værdifulde indsigter og nemme redskaber til at hjælpe med at transformere andres liv. Hun har vendt de udfordrende oplevelser til blomstrende fremtidsredskaber.

Hendes foredrag går ud på at motivere dig til at rejse dig fra livskriser og give dig konkrete redskaber, som du straks kan anvende i dit eget liv eller bruge til at hjælpe andre på deres vej. Som  fremtidsforsker (fra Universal Futurist) fokuserer hun også på at give dig perspektiver på de kommende udfordringer og muligheder, der venter os alle.

Hun tilbyder en fuld markedsføringspakke uden beregning til alle bookere, så I kan få mest muligt ud af arrangementet. Og hvis du er interesseret i andre vinkler eller ønsker et foredrag skræddersyet til jeres behov, er hun mere end villig til at drøfte det uforpligtende sammen.

 

Hør, hvad andre siger om motivationsforedraget:

”Du sætter med dine redskaber tingene i perspektiv på en inspirerende måde, som gør stort indtryk – Du har God formidling – Du er Levende – Du har God energi, og er humoristisk. Jeg var overrasket over og glad for din humoristiske side! Du motiver os andre til at være positive og taknemmelig over vores liv. En motivation jeg også kan bruge i mit arbejde. Stor respekt for at du selv har taget dine negative oplevelser, og gjort dem til din styrke.” - Astrid Marie Gjønvik Westergren, ergoterapeut.

 

”Jeg bliver helt paf hver gang, jeg hører dit foredrag. Jeg sætter det i relief til mit eget liv, og får noget nyt med hver eneste gang. Det er helt genialt med de små flyers, man får med hjem med gode råd. Med dem kan man nemt følge op på den inspiration man får, når man hører dit foredrag.” – Nina, fysiurgisk massør og healer.

 

”Din historie har bl.a. lært mig at selvom man har/har haft det meget svært i sit liv, kan man stadig opnå drømme. Derfor synes jeg bl.a. det er vigtigt at høre din historie – den inspirerer mig til at kæmpe mere og tro lidt mere på mig selv, selvom tingene kan se lidt sort ud. Jeg vil klart anbefale andre at høre dit foredrag.” - Janni Altmann, fleksjobber.