Lars Jespersen

Forfatter, foredragsholder, kommunikationsrådgiver

Jeg er forfatter, foredragsholder og indehaver af selskabet 'Raakilde - strategisk kommunikation'.

Født på Fyn, opvokset syd for Silkeborg, studerende i Lyngby og har i mange år boet i Aalborg og Nørresundby.

Jeg er rundet af en solid interesse for og viden om historie, samfundsudvikling og mange års erfaring som journalist, redaktør og senest chefredaktør gennem 17 år ved Nordjyske Medier.

Inden da prøvede jeg både at være med i opstartsmedier med radio og tv, video på internet så tidligt som midt halvfemserne og en bred vifte af medier, hvor jeg altid har været nysgerrig efter at være med til at skabe noget nyt. Som f.eks. Danmarks første 24 timers tv-nyhedskanal 24NORDJYSKE og et af de første iPad-nyhedsmagasiner. Jeg havde en central rolle for at gøre Nordjyske Medier til førende på verdensplan ved at samle alle typer medier i ét mediehus. 

I september 2021 udkom den historiske roman "Boghandlerens søn", der foregår i en dramatisk periode af Danmarks historie og tager afsæt i omfattende research og virkelige begivenheder. Jeg synes det er spændende, når den nære, personlige historie møder de store historiske begivenheder, og både rammer det enkelte mennesker, men også åbner for muligheder.

Jeg er i gang med den næste bog. Den foregår i nutiden. Derefter følger endnu en historisk roman.