Hanne Brusgaard Petersen

Foredragsholder, forfatter, coach.

Hanne Brusgaard Petersen har stor erfaring med oplæg, undervisning, formidling og procesledelse i mange forskellige sammenhænge. Både til faggrupper af mange forskellige slags, til samarbejdspartnere og borgere på offentlige tilbud samt til deltagere ved foredrag, workshops og konferencer. Hanne er vant til med lige dele seriøsitet og humor at inddrage deltagerne og nå i mål med det, der er formålet.

Hanne har været ansat som leder og chef i det offentlige i 16 år. Her har hun stået i spidsen for utallige arbejdsgrupper, projekter og udarbejdelse af overordnede strategier i samarbejde med fagpersoner, medarbejdere og borgere.

Derudover har hun haft egen klinik for fysioterapi 10 år, har et importfirma for babyartikler og familien har haft plejebørn gennem 10 år udover egne 3 børn.

Hanne har skrevet flere artikler til Politiken og Nordjyske og sammen med kollegaer udgivet bogen ”Observation af barnets sansemotoriske kompetencer”.

Sammen med sine børn har Hanne medvirket i dokumentarprogrammet.” Du er stadig hos mig”, Sammen om sorgen – personlige historier om at miste, på DRK.

Hanne har det sidste år åbnet sit hus - Casa Anne Maries Vej, hvor hun inviterer til Cafe Tøffetid samt livssaloner med forskellige emner gennem en facebookgruppe.