Vagn Remme

Forfatter

Vagn Remme Larsen (f. 1971) er en af dansk litteraturs begavede stemmer. Der er altid noget særligt på spil, når han vender sproget. Ud over titlen som Glarmester, har forfatteren læst Litteraturvidenskab, optrådt på de fleste scener i Danmark, lige fra Roskildefestivalen til musikhuset i Århus. Roman “Her er jeg” betegner Vagn Remme som sin vigtigste bog - indtil videre.

Om Her er jeg:

“Her er jeg" er en de her historier, der er nødt til at blive fortalt. En af de fortællinger, der står som vidnesbyrd på, når de voksne, samfundet eller fagpersoner ikke opdager, hvad der sker i børns liv.

Romanen "Her er jeg" er en biografi. Forfatteren kalder det for en voldsbiografi, og som sådan bør den også læses. Romanen har volden, og hvilke konsekvenser den har for et menneske, som fokus.

"Her er jeg" er ikke rar læsning. Der er tale om litteratur, der fremmaner voldens betydning og sætter spor hos sine læsere.

I sit foredrag tager Vagn Remme udgangspunkt i romanen og fortæller om, hvordan han har arbejdet og kommet videre fra et dårligt udgangspunkt.