Simon Bendfeldt

Veteran, cand. mag., selvstændig og blind

Ofte brugt af medier, virksomheder og foreninger til at skabe indsigt og give perspektiver til at mestre livets barskere sider. Synspunkter med dybde, perspektiv - leveret på en måde, så tilhører går opløftet derfra.

Igennem hele mit voksne liv har jeg været fokuseret på at opnå indsigt i, hvordan mennesker får et godt liv. Jeg har været fokuseret på at forstå, hvordan mennesker håndterer barske situationer i tilværelsen og alligevel finder værdi, mening og glæde i tilværelsen.

Min interesse tog afsæt i personlige oplevelser efter udsendelse som soldat og da jeg mistede mit syn til en eksploderende landmine. Dengang var jeg tjenestegørende i  forsvaret og var i begyndelsen af 20’erne. Min interesse for at forstå, hvad der skaber et godt liv og giver det mening har senere flyttet mig ind i et professionelt virke med at støtte og hjælpe mennesker til at navigere i og overkomme vanskelige perioder og situationer i livet.

Faktuelt om mig: f. 1975. Veteran fra Balkan og 6 år som professionel soldat. Efterfølgende cand. mag. i historie og filosofi. Certificeret coach hos EMCC (European Mentoring and Coaching Counsil). Certificeret i hjernebaseret coaching og ledelse hos The NeuroLeadership Institute, Certificeret i hjernebaseret coaching hos NeuroBusiness Group. Mere end 4000 coachingsamtaler og et utal af foredrag samt flere tusinde timers undervisning med fokus på mental trivsel, håndtering af forandringer, styrkelse af motivation og målsætning i tilværelsen. Allervigtigst er jeg gift med Helga, der er sognepræst og vi har to piger.

Min historie er også en historie om at finde tro, mening og retning i tilværelsen og gå andre veje end tidsånden dikterer. Min historie er også en historie om at navigere rundt i livets mange op- og nedture og fastholde blikket på det som giver mening og som er med til at bringe os sikkert i havn.

Lyt her til et interview hvor jeg fortæller om at miste synet og leve som blind: https://podcast.radio4.dk/taet_paa/202001071105_taet_paa.mp3