Poul Erik Jespersen

Guide, turistfører, rejseleder, forfatter

Jeg er uddannet som turistfører på Roskilde Universitet, og har de seneste 6 år guidet talrige ture rundt omkring i Danmark. Med den baggrund og min bopæl i Trekantområdet er den nationale og lokale historie på plads til at gøre foredragene meget konkrete.

Mine tidligere uddannelser som boghandler og lærer har jeg med i baggagen, når jeg formidler. Hele sommersæsonen er jeg rundt i Danmark for at fortælle danmarkshistorie, hvor den foregik. Derfor er der i mine historiske foredrag masser af konkrete henvisninger til steder og detaljer rundt omkring i Danmark.

"FOF Kolding har gennem længere tid haft fornøjelse af et spændende, mangfoldigt og udbytterigt samarbejde med Poul Erik på foredrags- og turguide-området.
Vores deltagere kommer altid med meget positive tilbagemeldinger, når de har været sammen med Poul Erik. Han forstår at formidle historiske begivenheder på en spændende, indlevende og professionel måde, så alle deltagere føler sig grebet af historien.
Så har du brug for et historisk foredrag eller en oplevelsestur med et historisk indblik, så kan jeg varmt anbefale dig, at tage kontakt til Poul Erik.
Max Ustrup forstander, Kolding FOF."

Med min baggrund i spejderbevægelsen samt i højskole- og efterskoleverden, hvor jeg har stået for samlinger og fortalt samt ledet fællessang, tilbyder jeg også fortælleaftener og debataftener.

GUIDEDE TURE I DANMARK.
Jeg har de seneste 6 år guidet ture i det meste af Danmark; se min hjemmeside for nærmere informationer. Se evt. en guidet rundvisning langs 1864-grænsen. Youtube; skriv "Skibelund Krat" i søgefeltet.