Kasper Støvring

Ph.d., forfatter og foredragsholder

Jeg er født i 1973, uddannet som litteratur- og kulturforsker ved Københavns Universitet (ph.d.).

Jeg er forfatter til en lang række bøger, bl.a. "Gensyn med fremtiden - et essay om den nye verdensorden" fra 2018, "Fortællingen om fredens Europa" fra 2014, "Sammenhængskraft" fra 2010, "Det etiske kunstværk" fra 2006 og "Blivende værdier" fra 2004.

Jeg har holdt adskillige foredrag overalt i landet i bl.a. kirkelige sammenhænge, på højskoler, gymnasier og i oplysningsforbund.

Mine foredragsområder dækker alt fra litteratur og etik over kultur til politik og samfund i bredeste forstand.

Igennem de seneste ti år har jeg debatteret flittigt i medierne og optrådt mange gange i aviser, radio og tv.

Siden 2009 har jeg boet i Sorø sammen med min kone og datter.

Anbefalinger:

“Kasper Støvring er skarp og går til kernen. Og så har han en enestående evne til at fastholde publikums opmærksomhed og gøre tilhørerne optaget af det, han taler om.”
– Sørine Gotfredsen, sognepræst ved Jesuskirken i Valby

”Kasper Støvring er en pokkers god formidler, ikke blot i kraft af sin indsigt, men også fordi – og måske navnlig derfor – at han brænder for sit stof og har en kongenial forståelse af det.”
– Adam Holm, studievært

”Forfatter, debattør og universitetsmand Kasper Støvring har flere gange holdt foredrag på Rønshoved Højskole ved Flensborg Fjord. Støvrings foredrag er indsigtsfulde og dybe, men samtidig motiverende for vores elever og kursister. Støvring magter således at forene et kompliceret stof med en let tilgængelighed. Det er der meget få, der evner på en så flot og indlevende måde som Kasper Støvring. Når man læser Støvring, så møder vi samme udtryksmåde, som kommer til syne ved hans foredrag, nemlig enkelthed, dybde og engagement. Vi kan derfor glæde os over, at vi i Danmark har fået en ny generation af akademikere, som kan formidle kompliceret stof til forståeligt dansk, uden at det går ud over indholdet.”
– Thue Kjærhus, højskoleforstander ved Rønshoved Højskole

”Sorø sogn har gjort brug af Kasper Støvring både i forbindelse med sogneeftermiddage og på sommerhøjskolen. Både arrangørerne og deltagerne har hver gang været meget tilfredse. Kasper Støvring besidder et stort formidlingstalent og er fortræffelig til at ”læse” en forsamling, så han altid er i øjenhøjde med publikum. På den baggrund kan jeg derfor kun give Kasper Støvring de bedste anbefalinger.”
– Kristian Østergaard, sognepræst i Sorø Klosterkirke

”Vi var en arbejdsmiljøgruppe i Egedal Kommune, som lyttede til Kasper Støvrings foredrag om social kapital i praksis. Arrangementet, der fandt sted på Egedal Rådhus, var meget vellykket. Kasper Støvring talte klart og inspirerende om gevinsterne ved social kapital og gav gode råd til, hvordan man kan arbejde med social kapital i en organisation. Jeg giver hermed Kasper Støvring mine bedste anbefalinger.”
– Anders Frøkjær Mørch, arbejdsmiljørepræsentant ved Egedal Kommune