Jonathan Løw

Foredragsholder og iværksætter

Jonathan Løw er én af Danmarks førende eksperter indenfor innovation, lydhør ledelse og effektiv kommunikation. Løw har en baggrund som iværksætter, marketingchef, uddannelsesansvarlig og investor. Han har stået bag virksomhederne eForlag.dk, engodsag.dk, Sprout og Listen Louder. Jonathan Løw er kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske Nyhedsmagasin samt blev i 2014 kaldt "en ung iværksætterguru" af Dagbladet Børsen.

Jonathan Løw kalder sig selv en idealist med interesse for business og udvikling. Han lægger stor vægt på at holde jordnære og handlingsorienterede foredrag for både virksomheder, kommuner, offentlige institutioner og iværksættere. Fokus er altid på at inspirere, men samtidig bidrage til efterfølgende handling og positiv forandring.

Jonathan Løw har arbejdet sammen med kunder som Vestas, LaserTryk, Gomore, Hungry.dk, Egedal Kommune, Socialstyrelsen m.fl. I dag holder han foredrag og workshops omkring innovation og innovationskultur, disruption og disruptive innovation, kommunikation og PR samt lydhør og autentisk ledelse. Jonathan Løw er 39 år og bosat i Aarhus. Løw har tidligere drevet virksomhed i otte forskellige lande.

Som forfatter står Jonathan Løw bag fem bøger - heriblandt GURUBOGEN, Disruptionbogen og Listen Louder. Flere af bøgerne har ligget #1 på de danske bestsellerlister, og i 2018 udkom Jonathan Løw med bogen "The GuruBook" på ét af verdens største forlag - Taylor & Francis - i USA. Jonathan Løws tidligere arbejdsgivere tæller retailkoncernen Indeks Retail, lederuddannelsen KaosPiloterne, investeringsfonden Accelerace og PR-bureauret Venture.