Frederik Svinth

Foredragsholder og debatør

Med sit exceptionelle nærvær, tryllebinder Frederik deltagerne på en måde, som er bemærkelsesværdig. 

Han tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt, så deltagerne efterlades både forandret og forundret samt en hel del klogere på sig selv og ikke mindst hinanden

Frederik formidler for alle grupper af mennesker, fra specialskoler til erhverv, fra børn til ældre. 

Altid i et tilgængeligt og dynamisk sprog.

Frederik Svinth er uddannet Kaospilot, og har udviklet samtalespillet SNAK der er solgt i 14.000 eksemplar. Frederik lever af at holde foredrag og holder omtrendt 130 om året. Desuden skriver han fast klumme i Stiften og er ofte at finde i landets aviser med kronikker. 

"Jeg er sikker på at vi som mennesker har brug for gode samtaler, og for at få dem, skal vi have ord der kan italesætte vores tanker.
Det er hvad jeg forsøger at hjælpe til med, gennem foredrag, klummer, SNAK spillet, video og podcast.
Ud over det så blander jeg mig, gennem diverse medier, i forskelige dagsordner, men i sidste ende er der altid det samme budskab:

Vi skal snakke noget mere sammen" Frederik Svinth

Se udtalelser her

"Foredraget med Frederik var inspirerende, rørende og med meget enkle øvelser, fik vi allesammen tips til, hvordan vi kan komme et spadesstik dybere og give en samtale mere indhold og det skabte en fantastisk stemning til vores event. Tak, til Frederik!"
Rikke LittleBigHelp Fundraiser event

Frederik tager i sine foredrag fat i de eksistentielle ting i tilværelsen, som vi alle er stillet overfor. Venskaber, den gode samtale og ensomheden omfavner han nænsomt og livsklogt, så eleverne efterlades både forandret og forundret samt en hel del klogere på sig selv og ikke mindst hinanden.
Jeg kan kunne give Frederik og hans foredrag de allerbedste anbefalinger”.
Søren Mølgaard Kristensen – Forstander Egmont Højskolen