Bent Engelbrecht

Foredrag, rådgivning, forlægger

Bent Engelbrecht har en omfattende ledelses- og konsulenterfaring fra alle dele af samfundet. Bent er nu senioraktiv med foredrag, rådgivning og bogforlægger med forlaget anker-bøger.dk.

Har arbejdet med krydsfeltet mellem ansatte og frivillige og igangsat en NGO lederuddannelse, hvor flere folkekirkelige ledere har deltaget.

Familiefar med ægtefælle, børn og børnebørn. Menighedsrådsformand siden 2008 i Kirken i Hinnerup. Bestyrelsesformand for Odder Gymnasium, og for Hadsten Fri Fagskole.

Holder foredrag om vitalisisering af menighedsråd og sogneliv og har i 2016 udgivet "menighedsrådsarbejde i praksis",  www.anker-bøger.dk.

Har skrevet bogen "biografik - veje til udvikling". Foredrager også om temaet "Livsforløb, aldring og generationer", Er ofte indbudt som debattør og foredragsholder om ledelse af frivillige, om effektiv foreningsstruktur, samarbejde og ledelse. Er kendt som den humoristiske og kraftfulde foredragsholder.

Budolfi Sogn:
Du skal have STOR tak for dit fine og gode oplæg om baggrund for og indhold af bestyrelsesmodellen for MR i Hinnerup. Som du forhåbentlig fornemmede, var der stor interesse for dit indlæg og gode spørgsmål til dig. Der var kort sagt STOR tilfredshed med dit oplæg!