Frederik Svinth

Foredragsholder og debatør

Foredrag

Venskab og Ensomhed - Noget vi skal tale om og forstå.

INDDRAGENDE, SJOVT OG VARMT FOREDRAG. Hvad er et godt venskab egentlig, og hvordan håndterer vi ensomhed i vores og andres liv?

 

Venskab og ensomhed er ikke modsætninger – de er medspillere. Et godt liv rummer gode relationer. Ensomheden vil fortælle os, at der er noget, der skal gøres. Nære venskaber skal forstås for at kunne opnås. I foredraget sætter Frederik fokus på ensomhedens mange ansigter, hvordan man identificerer dem – og ikke mindst hvordan ensomheden kan kommes til livs gennem gode, nære relationer.

Frederik holder et jordnært og personligt foredrag, der rummer tanker om det gode venskab og forståelse for den ensomhed, vi alle kan opleve i vores liv.
Vi skal passe på vores nære venskaber, da de er noget det af mest værdiskabende for os mennesker. Gode kvalitets-relationer imellem mennesker er altafgørende, når man ønsker at komme ensomhed og isolation til livs – og det er følelser, som alle mennesker oplever på et eller andet tidspunkt deres liv.
Alle møder ensomheden igennem tilværelsen –men er det den forbigående ensomhed, ‘Gæsten’, eller den mere vedvarende, ‘Indflytteren’? Og kunne vi forestille os, at der findes en ting som smuk ensomhed? Foredraget tager et kig på ensomheds mange ansigter og hvad vi kan gøre for at bekæmpe den, når den fortjener sparket.

De gode venskaber kommer ikke bare af sig selv, og for nogle er det sværere end for andre. Det er godt at få flere ord for netop det gode venskab, så man kan få dem sat på benene og styrket dem, man har.

 

Regioner
Hele landet