Mie Grønne-Grann

Professionsbachelor i Kristendom, Kultur og Kommunikation, Foredragsholder om "Vejen til varigt venskab" og "At genfinde håbet"

Foredrag

Vejen til varigt venskab -Hvordan godt venskab skabes og hvorfor det ikke bare kommer af sig selv

Venskab har uendelig stor betydning for hvordan vi mennesker har det. Det har indflydelse på hele vores helbred og livskvalitet om vi har nogen vi føler vi kan være os selv sammen med, drikke kaffe sammen med, grine og græde med og som vi oplever en særlig forbindelse med som vi kalder venskab.

 

Men hvordan opstår venskab? 

Alt for ofte har vi hørt at det kommer af sig selv hvis bare vi er os selv eller starter til en hobby. I mange tilfælde er det bare ikke nok. Og hvad gør man så? 

Eller vi har egentlig masser af venner, men bare ikke nære venner vi fx kan ringe til når livet gør ondt eller vi vil dele en stor glæde.. og hvordan kan man egentlig udvikle sit bekendtskab til et nært givende venskab?

Vi vil sammen med både humor og alvor dykke ned i noget af den nyeste forskning på området, høre personlige historier, udforske venskabets historie gennem tiden og se nærmere på hvad der skal til for at skabe varme varige venskaber. 

 

Foredraget kan tilpasses særligt til målgruppen, fx pensionister, personer over 30 eller unge. 

Tiden kan også tilpasses så det passer lige til jeres arrangement.

 

 

Regioner
Hovedstaden, Sjælland