Henning Hansen

Foredragsholder og skuespiller

Foredrag

Solopgangen

Katja Schumann og Henning Hansen

I en russisk kærlighedskomedie, ”Sunrise in Riga”, som vi betegner som en god gammeldags flirt, mødet mellem to ældre mennesker, en læge og en patient. Hun er en koket og impulsiv kvinde, tidligere cirkusprinsesse. Han er lidt mere borgerlig og forsigtig, men også undrende og finurlig.  Det bliver der charmerende og rørende orddueller ud af – en perle af et stykke dramatik – en vidunderlig komedie der sprudler af humor og en gryende forståelse mellem to ældre mennesker. I deres livs sensommer mødes de til en fælles solopgang før ”tæppefald”/”solnedgangen”. – kald det dybfølt kærlighed i ”den tredje alder”!

Rollen som den russiske cirkusprinsesse spilles af en ægte cirkusprinsesse, Katja Schumann. Rollen som lægen spilles af Henning Hansen, skuespiller, fortæller, foredragsholder.

Komedien spiller ca. 30 min. – vi fortsætter derefter som os selv, Katja og Henning, i munter dialog/causeri om livsglædens nødvendighed, om et langt liv i foredragslokaler, på scenen og i manegen, og ikke mindst om Katjas næsten 70 år som international cirkusprinsesse.

Indlagt humoreske om ”HUMORIDER”: ”Afskaf alderdommen – FIRS FYRIG FORELSKET”

Der sluttes med at inddrage publikum med spørgsmål og kommentarer.

Varighed: ca. 2 timer inkl. pause – Honorar: efter antal tilskuere.

Emner: Teater

Regioner
Hele landet