Lene Theill

Foredragsholder, forfatter, journalist og grafiker

Foredrag

Selvudgivelse fra maskinrummet

Kom og hør en opløftende historie om at selvudgive. Lene Theill fortæller om sin seneste udgivelse: Lykke, længsel og linsesuppe, og om hvordan hun inddrager sine følgere i processen.

Linsesuppe-bogen er hendes fjerde bog, hvoraf de seneste tre har været selvudgivelser. Hun fortæller om fordele og ulemper ved selvudgivelse. Hvad gjorde hun selv, og hvor fik hun hjælp fra andre?

Glæden ved at være uafhængig og friheden til selv at bestemme opvejer for hende de mange tidkrævende hatte. Hun deler ud af sine erfaringer og har også sin produktionsplan, sit budget og sin markedsføringsplan med.

Lene Theill (f. 1960) er forfatter, foredragsholder, journalist og grafiker. Lene er aktuel med endnu en caminobog ”Lykke, længsel og linsesuppe”, denne gang om Via de la Plata, 1.000 kilometer fra Sevilla til Santiago. Hun har tidligere udgivet camino-oplevelser i bogen ”Grin, gråd og gaffatape”, lige som hun har udgivet en række fagbøger, blandt andet bestselleren "UgeskemaRevolutionen", der er solgt i over 9.000 eksemplarer.

Emner:

Regioner
Hele landet