Birgitte Grønbech

Par- og psykoterapeut

Foredrag

Parterapi på weekend i Sverige

Mere kærlighed og udvikling i parforholdet med parterapi i Blekinge!

Har hverdagens travlhed og forpligtelser ført jeres kærlighedsliv i en negativ retning? Så har I måske brug for at få nogle redskaber til at finde sammen igen. Mange konflikter og følelsen af manglende gensidighed svækker kærligheden.

En weekend med fokus på jeres parforhold kan blive et vendepunkt, hvor I får mere forståelse for hvordan I vender bøtten og genopliver kærlighedslivet.

I bliver indlogeret i en lejlighed lige ved kliniklokalet. Kliniklokalet er et ældre svensk bagehus som giver smukke og autentiske rammer for parterapien. Lejligheden rummer senge, spiseplads og køkken samt bad og sauna. I får mulighed for at gå ture i den svenske skov som danner rammen for lokaliteten og med bare 1/2 times kørsel fra lejligheden kan I tage til en af de større byer og spise på restaurant lørdag aften.

Prisen er 7.500,- for otte timers parterapi med to terapeuter samt to lækre morgenmadsbakker og to frokoster (lørdag og søndag)

Kontakt Carsten og Birgitte Grønbech, 21 78 84 42 / birgitte@rodovre-terapicenter.dk eller book direkte weekenden på nedenstående bookinglink eller se mere på vores hjemmeside under "events".

Næste ledige parweekend i Sverige er den 31.maj-2.juni 2019 og den kan bookes her: https://system.easypractice.net/event/intensiv-parterapi-i-blekinge-f937f

 

 

Regioner
Hele landet