Michael Halle

Foredragsholder, Sanger og Livsnyder

Foredrag

Musikken og min tro gav mig livet tilbage

Pludselig der en nat i marts vågner man med hovedsmerter så voldsomme at man tænker, nå, det var så nok det liv!  Der kniber også med at bevæge sig, benene føles tunge som bly og det er som om den ene side ikke rigtig vil, som man selv vil. Konen, der også er vågnet (formentlig på grund af mine smertens udbrud) vil have tilkaldt en ambulance, men nej, det vil jeg slet ikke høre tale om. Det er sikkert bare den samme, om end kraftigere migræne, der også har vækket mig hver nat gennem de sidste 14 dage.

Men det var det ikke – det var en hjerneblødning, solidt placeret midt i hjernestammen. Ville den forskubbe sig bare få millimeter den ene vej ville det være slut, få millimeter den anden vej, ville i bedste fald betyde halvsidet lammelse, en lille drejning af blødningen, og det ville give andre fatale følger.

Hele forløbet, angsten, aggressionerne, depressionen, magtesløsheden, svigtet overfor familien, usikkerheden, uvisheden, de splittede tanker og alt det der ellers følger med, fortæller jeg om i dette foredrag, der dog mere end andet har fokus på hvordan jeg brugte musikken (specielt salmebogen) og min tro, til at komme videre og ikke blive hængende fast i det tomrum, jeg følte jeg var havnet i.

Det er et foredrag rettet mod både personer med kognitive problemer efter hjerneskade, pårørende, sundhedsfagligt personale og alle andre, der interesserer sig for hvordan musik, sang og tro kan påvirke os alle i positiv retning. 

Se linket nedenfor og få mere at vide

https://www.tvmidtvest.dk/node/2e86fb72-6dee-49ae-98ea-6922eeb7057d?clip=ff40598a-8f9c-4ab3-82ee-3f5290635e0e&fbclid=IwAR3ygmfGzSZpB58miroOOVC2StVxNa5RaSRSUfyLQj9gkKFu8OLmY1LE2yo

Regioner
Hele landet