Finn Tarpgaard

Fortæller og foredragsholder

Foredrag

Med livet som indsats - om arbejdsglæde og meningsfuldt arbejdsliv

Om arbejdsglæde og meningsfuldt arbejdsliv

Hvordan får vi et meningsfyldt arbejdsliv? Hvordan kan filosofi komme til at virke som brændstof for engagement og samarbejde hos både ledere og medarbejdere? Og hvordan kan værktøjer fra filosofien gøre os bedre til at lede både os selv og andre?

En personlig fortælling om hvordan filosofi og praktisk visdom kan gøre livet som leder eller medarbejder lettere og mere indholdsrigt. Samtidig gives der eksempler på refleksions- og samtaleøvelser, som har vist sig som særdeles virkningsfulde for øget trivsel og samarbejdsevne.

Foredraget indeholder både cases, personlige historier og teoretisk undervisning, som har værdifulde input til både lette og svære samtaler. Øvelserne kan også bruges i møde- og undervisningssammenhæng.

 

Jeg har oplevet Finn i forbindelse med et foredrag, han afholdte til et netværksarrangement. Udover en meget personlig historie, bærer hans foredrag præg af en stor historisk viden og erfaring fra hans tidligere job som leder. Han er meget nærværende og en utrolig god fortæller, der har noget at byde på. Finn får mine fineste anbefalinger herfra. (Carsten Grønkjær Nielsen, DanskeForsikring)

Nu er jeg jo en af de heldige, der har haft fornøjelsen af at høre dit aldeles glimrende foredrag! Du får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra 👏🏼.Tak for en super morgen. Tak, Finn Tarpgaard, for indlevende og inspirerende, filosofisk oplæg – en herlig måde at starte en tirsdag på 👏🏼🙏🏼. (Charlotte Park, Charlotte park Recruitment)

Emner: Filosofi

Regioner
Hele landet