Henning Hansen

Foredragsholder og skuespiller

Foredrag

Kærlighedens og humorens mange ansigter

Det rullende teater tilbyder til publikum i den ”tredje/fjerde alder 2 humoristiske og tankevækkende teaterforedrag med to medvirkende. Kan opføres i foredragslokale.

FIRS / FYRIG / FORELSKET med Doris Friis og Henning Hansen. Om Den ”forbudte” kærlighed i den ”tredje/fjerde alder” – om humor i livets efterår!

og

KÆRESTEBREVE med Karen Borberg og Henning Hansen, som får gammeldags brevveksling til at sprudle, i denne perle af et stykke dramatik. De spiller de to elskende, som aldrig fandt melodien sammen, men alligevel oplevede en kærlighed, der var større og stærkere end mange mennesker får lov til at opleve den i deres liv.

Varighed: 2 timer inkl. pause
Honorar pr. forestilling: kr. 4000 + kørsel

---------------------------

Eller følgende:

FOREDRAG/SENIOR STAND UP med Henning Hansen

1. JØRGEN RYG – monologen og trompetens mester. Henning Hansen fortæller med udgangspunkt i Birgitte Rygs kærlige bog og egne oplevelser om denne vidunderlige scenekunstner. Jørgen Rygs fremragende timing, pausekunst og improvisationsteknik huskes endnu – men selv stærke oplevelser og smukke minder bliver med tiden udvisket. Vi håber at dette foredrag/causeri kan bidrage til at fastholde mindet om en stor kunstner og et fint menneske.

2. HUMOR ER LIVSELIKSIR om ALDER - HUMOR – SMIL – LATTER – KYS – KÆRLIGHED. Forlænger en god latter livet?

3. STORM P. – dansk humors ypperste gigant. Han var godheden mod alt og alle, han viste os alle vore skavanker på så elskværdig måde at vi måtte le af os selv. STORM Ps kunst kalder først og fremmest på smilet og latteren, men tænder også for ”eftertænksomhedsapparatet”!

Varighed: 2 timer inkl. pause
Honorar pr. foredrag: kr. 3000 + kørsel

Regioner
Hele landet