Michael Vesterskov

Musiker, komponist, forfatter

Foredrag

Hjertets vagabond

Hjertet er det sted vi kan nå hinanden.

Hjertets Vagabond er et koncertforedrag om den evige mystiske længsel. Om at finde ind til der hvor livet giver mening for hvert enkelt menneske, der hvor den boblende indre stille glæde ved livet, bygger rede for at leve netop der.

Den danske sangskriver, forfatter og musiker Michael Vesterskov søger efter noget universelt, der forbliver fast i en verden, hvor så meget synes uroligt.

Michael Vesterskov har netop været i kontakt med en af de oplevelser som han tvivlede på, om det overhovedet ville være muligt at rejse sig efter. En hjerteoperation og efterfølgende hjertestop fik for alvor Michael Vesterskov til se hvor skræmmende tæt på afgrunden, vi egentlig går og befinder os.

Michael Vesterskov udfolder sin særlige fornemmelse for en kraftfuld dobbelthed, hvor skrøbelighed og styrke er tæt forbundet. Med humor, alvor og underfundighed inviteres vi med på en rejse hvor virkelighed bliver til drøm og drøm til virkelighed.

Koncertforedraget tager udgangspunkt i Michaels seneste bog Duemanden og andre fortællinger blandet med sange og fortællinger fra hans mange udgivelser, blandt andet albummet Hjertets vagabond.
Musikken og poesien indeholder evnen til at nedbryde grænser, fordomme og fremme gensidig forståelse og dialog i en tid med universelle konflikter, kaos, fake news og manglen på evnen og viljen til at kunne lytte.

Michael Vesterskov har en lang karriere på den danske musikscene bag sig med hele 18 album-udgivelser, en række singler og ep’er og to bøger, og er flittigt spillet på DR P4 og DR P5. Michael Vesterskov er en efterspurgt foredragsholder og har de seneste år 6 rejst landet rundt med de musikalske foredrag I lænestolen dybe stille ro, Vi leger kun for alvor og Der findes andre stjerner end dem der glimter i medierne. Michael Vesterskov har udover at spille koncerter i Danmark turneret i Sverige , Norge, USA og England.

Se præsentations videoer her:

Lyt mere musik på: Apple Music, Spotify og YouTube.Facebook

westwood.dk | booking@westwood.dk | +45 60 92 74 03

Frejlev Kirke udtalelse

Det blev en dejlig og hjertevarm musikaften i Sønderholm Kirke i selskab med Michael Vesterskov. Jeg tror, vi alle gik derfra med ro i sindet og et hjerte, der var blevet rørt af Michaels sange og fortællinger om drømme og længsler, ensomhed, tvivl om at slå til, strejf af lykke, taknemmelighed - alt vævet finurligt sammen i poesi, humor, lækkert guitarspil og hans dejlige sangstemme. Tusind tak for en god oplevelse!