Simon Bendfeldt

Veteran, cand. mag., selvstændig og blind

Foredrag

Fra seende til blind

Et foredrag om rejsen fra at blive blind som veteran og professionel soldat til at finde mening og retning i livet ved at hjælpe andre.

I får historien om at være ung mand, der søger at gøre det godt som soldat, og hvordan livet bliver vendt på hovedet, da en landmine springer 40 cm fra mit ansigt og i dag har gjort mig blind. Fokus er på håndtering af livsomvæltende hændelser og måder at navigere rundt i livets mange afkroge. Samtidig er det også en mulighed for at få et indblik i, hvad det vil sige at færdes i livet uden at kunne se noget. 

Foredraget inspirerer og motiverer ved at vise, at det er muligt at opnå et godt og værdifuldt liv til trods for at voldsomme hændelser rusker i os. Både unge og mere modne kan finde indsigt og perspektiv her.

Kort om mig: Simon Bendfeldt, f. 1975. Veteran fra Balkan og professionel soldat i 6 år. Herefter cand. mag. i historie og filosofi, en række coach- og ledelsesuddannelser, mere end 4000 coachingsamtaler og rigtig mange foredrag. Selvstændig i mere end 13 år. Jeg er gift med Helga og vi har to skønne børn.

Formen på foredraget er både dyb, let og ligefrem - fyldt med historier, perspektiver på livet, mening og humor kan bestemt forekomme. 

Jeg ser allerede frem til at besøge jer.

Regioner
Hele landet