Foredrag

Forfatteren, der ikke kender til mainstream!

Forfatteren med 19 skønlitterære værker bag sig; men afvist af Dansk Forfatterforening! Forfatteren, der har provokeret bogbloggere og anmeldere! - Er man så overhovedet forfatter i dagens Danmark? - Find ud af det, oplev denne stærke personlighed live!

Kom tæt på skønlitteraturen som kunst, når forfatteren fortæller om det at være forfatter, om rå kunst i litteraturen og de hyggelige anekdoter fra tilfældige møder med egne læsere gennem tiden. Undervejs læser forfatteren også op fra egne værker – gerne efter særlige ønsker.

Forfatterskabet er en blanding af romaner og lyrik, og bøgerne har vidt forskellige salgstal, der spænder fra solid succes til tæt på fiasko, altså en rigtig forfatter! Arrangementet vil være fyldt med lune, humor og måske også udvalgte erotiske scener fra bøgerne?

 

Værd at vide!

Forfatteren kan også lægge et tema baseret på egne værker – fx kan vi følge en hovedperson i Roms gader og stræder, mødet med Mafiaen etc., eller måske erotik & sex i skønlitteraturen, som den folder sig ud forfatterens egne romaner og lyrik; men andre temaer med udgangspunkt i forfatterens egne bøger kan frit aftales.

Regioner
Hele landet