Bertel Abildgaard

Entertainer, musiker, foredragsholder

Foredrag

FOREDRAG OM HUMOR

om humor i hverdagen.

Et syng med foredrag – om humor i hverdagen og om at Janteloven ikke skal tro den er noget.

Bertel Abildgaard, kendt fra den legendariske showgruppe 5xKaj, er ude med et syng med foredrag om humor i dagligdagen, tilsat komik og musik.

For Bertel er humor noget af det vigtigste i livet, selv når vi bliver udfordret eller får problemer på halsen. Og ja, vi kan godt blive frustreret over man bliver sprunget over i køen, at bilen punktere, blive overset af sin partner, når ungerne slår sig og man bliver fyret fra sit arbejde. Så Bertel spørg: Hvor mon den sjove historie ligger denne her situation?

Kan man måske overkomme det med humor?
Bertel giver dig de gode råd der er lige til at tage med hjem og bruge i dagligdagen.
Det er lettere end du tror. Bertel vil tale om det umuliges kunst og bringe den sjove leg ind i livet.

Til at ledsage og kommentere sine ord vil Bertel Abildgaard benytte sig af musikalske indslag med sin guitar.
Der bliver rig lejlighed til også at synge med.

Han bruger gerne løs af den dansk sangskat lige fra lige fra Højskolesangbogen til Kim Larsen og til egne sjove sange. Måske kan der også dukke noget Beatles op, for han målretter altid efter deltagerne og arrangørens ønsker.

Sagt om Bertel:

"….alle måtte lynhurtigt overgive sig til denne totalt empatiske entertainer, og folk brød ind imellem simpelthen sammen, hikstede, så at sige, af grin, så lommetørklæderne måtte i brug og vejret trækkes ekstra dybt for at få det igen— jo— det var en optræden som var værd at skrive hjem om". Emil Andresen

"….hold da op hvor er du sjov, og så kan du synge og spiller på guitar helt ustyrligt godt. Samtidig med det fik noget med hjem vi kan bruge og leve længe på, fantastisk underholdende." Anna Tinggaard

Foredrag kan tilpasses fra 20 min til 2 timer og i en eller to afdelinger.
Praktisk: Medbringer selv nødvendigt udstyr.

Se mere på www.komikmusik.dk

Emner: Humor Musik

Regioner
Hele landet