Johnny Sort

Foredragsholder - Handicappet - Ildsjæl - Overlever

Foredrag

Det er i faldet du finder dine vinger!

Det er i faldet du finder dine vinger! 

Her oplever du et af Danmarks stærkeste foredrag om livet.

Der er ikke mange i denne verden der har oplevet det at stå på kanten af livet og døden så mange gange som Johnny Sort har prøvet det. Ganske enkelt er han ekspert i at overleve livskriser, at være omstillingsparat når ulykken rammer. Han ser muligheder fremfor begrænsninger. Han italesætter tabuer om det at være anderledes, handicap, smerter, døden og samtidig gøre sårbarhed til en styrke.

Du får masser af eksempler på, hvordan man kan være opfinder i sit eget liv, når livet slår knuder. 

Johnny er handicappet, amputeret efter togulykke, han har nærdødsoplevelse, han lever med 100% kroniske smerter efter hans rygmarv er brændt over, og i 2019 blev han ramt af blodprop i hjertet, det skete under løbetur på ferie i Spanien. 

Johnny er gift, far til 4 og 6 børnebørn. Johnny har modtaget masser af idrætspriser, ildsjælepriser, handicappriser, Årets navn i nordjysk idræt osv. 

Johnny inspirerer med alvor og humor, om det at holde fokus på det gode liv, også selvom der er mange begrænsninger. 

Du vil helt sikkert gå fra dette foredrag med tanken om, at du skal til at være bedre til at leve livet i nuèt.

Foredraget varer 2 timer inklusiv pause. Der er plads til spørgsmål undervejs i foredraget. 

Andre siger:

I går holdt vi på Veteranhjem Aalborg et fantastisk, rørende og tanke igangsættende foredrag med Johnny Sort Jensen

Johnny fortalte om det at livet pludselig tager en total drejning når ulykken rammer en, om hvordan man kan acceptere livet som det er nu og hvordan man så finder ressourcer til at komme videre derfra.

Johnny har op til flere gange i livet været ramt af alvorlige tilbageslag, og hver gang er det lykkedes at komme videre som et stærkere menneske, og i dag til trods for hvad livet har budt ham står han som et stærkt menneske der er forelsket i livet og med overskud til at hjælpe andre mennesker i lignende situationer.

Foredraget sad spot on over for de tilstedeværende veteraner og øvrige tilhører der blev mere og mere eftertænksomme og rørte som foredraget skred frem.

Et helt igennem hårdt foredrag, men som samtidig fortalte historien om at uanset hvilken situation man havner i, så er der en vej frem og videre i livet.

Tusind TAK til Johnny for at tage dig tid til at komme og fortælle din historie, du har på 2 timer rørt mange mennesker, jeg glæder mig allerede til næste gang.

Karsten

Tusind tak for et fænomenalt godt foredrag Tusind tak for at jeg måtte være med!! Du er er et unikum. Min veninde, var helt blæst bagover, meget imponeret, og dybt taknemmelig for at være med. TAK! Selvom jeg kender de fleste af ordene, rører det mig stadig dybt - du er en af er bedste og mest jordnære foredragsholdere, der findes i Danmark. Jeg bukker mig dybt for dig, har endnu engang lært noget af at være i din flok - kæmpe kæmpe respekt! Jeg har en ny ide til hvordan vi kan få dig til Skørping - mange kunne få masser af glæde af den inspiration du spreder på smukkeste vis. Jeg sår nogle frø, så ser vi hvor hurtigt det sker

Vh. Rikke

 

johnny Sort gæstede i aftes Mosbjerg Sognegård med et tankevækkende, inspirerende og veltilrettelagt foredrag.

Ærligt, humoristisk og rørende førte Johnny os med gennem sit liv og gav os indsigt i en tilværelse med store udfordringer, men især store glæder, fordi han. som få, mestrer at vælge fællesskab og relationer, fremfor indadvendt selvmedlidenhed.

 Vi fik indsigt i nogle livsvilkår som de færreste kender, og som de fleste nok ville give op overfor - men vi blev frem for alt inspireret til at tage livet på os og altid arbejde på at få det bedste ud af det - i fællesskab.

Kære Johnny. Tak for en fin, fin aften. Vi ønsker alt et bedste for dig og din familie - og alle de fællesskaber der nyder godt af din energi og dit gåpåmod. 

Lise Munk Petersen, sognepræst

 

”Johnnys historie  er fortalt med nærvær og autencitet.  

Hans livsvilje er smittende og hans pointer er serveret med humor.

De vinkler han sætter på tilværelsen, giver stof til eftertanke og får os til at sætte vores eget liv i perspektiv.

Hans optimistiske personlighed er forbilledlig og jeg er sikker på, at hans fortælling vil gøre en forskel for mange af tilhørerne.”

Jeg har begejstret fortalt min familie om foredraget – her til aftensmaden, og jeg mødte en elev, som sagde, at det var det bedste foredrag hun havde hørt. 

God aften.

 Med venlig hilsen

 Forstander Nordjyllands Idrætshøjskole  Eva Terp-Hansen

 

Regioner
Hele landet