Frederik Svinth

Foredragsholder og debatør

Foredrag

Den gode samtale i hverdagen.

"At tale sammen, er ikke det samme som kunne tale sammen."

Emma Gad

Frederik holder et foredrag der lærer dig at navigere i den gode snak, så du bliver bedre til at få de samtaler der gør, at du rykker tættere på dem, du holder af.

De gamle grækere studerede det som en disciplin, og den har mange genrer, men hvordan gør man egentlig? Nogle virker helt naturligt til at være gode til det, alt imens andre skal lære det. Og hvad er det, vi får ud af de gode samtaler?

Den gode samtale er med til at styrke relationen mellem mennesker, og det er en af de mest betydningsfulde faktorer, der kommer til at skabe værdi for os som mennesker. Vi har nemlig en tendens til ikke at praktisere den gode samtale. Vi taler sammen, men kommer ikke i dybden, ikke ind til det der betyder noget. Det efterlader mange med en følelse af ensomhed, fordi der er ”rod” i deres relationer.

Frederik har gennem de sidste fem år arbejdet med at udvikle den gode samtale i de danske hjem og har herigennem skabt en vidensbank, som er værd at dele. Han har udviklet samtalespillet SNAK, som bruges af mere end 14.000 til at skabe bedre samtaler.

I foredraget vil Frederik tage udgangspunkt i, hvad den gode samtale egentlig er, og hvorfor den er så vigtig. Det vil lede hen til, hvordan vi alle får mange flere af de gode snakke og samtidig styrker vores sociale kompetencer. Foredraget er involverende og underholdende og vil helt sikkert ryste lidt rundt på, hvordan du fremadrettet kommer til at have samtaler.

Frederik tager fat i dybden på en let og naturlig måde, og giver god tid til at deltagerne selv kan komme på banen, og “endda” få snakket sammen.

Efter foredraget er det en mulighed at tage SNAK spillet frem og bruge til at få teori oversat til praksis, med gode samtaler.

 

"Hans input til hvordan man skaber bedre samtaler blev leveret på fantastisk vis og taler helt præcist ind i hvordan vi i Relationsfabrikken ønsker at skabe bedre relationer i erhvervslivet. Thumbs up for Frederik og hans mission om at få os alle til at snakke bedre sammen!”
Jannik Pedersen – Relationsfabrikken

Regioner
Hele landet